Bli sommarklar med de perfekta sandalerna

Gå sommaren till mötes med ett par nya sandaler När kalendern väl når de varmare månaderna, står ett särskilt fotplagg skrivet med stora bokstäver överallt – SANDALER. Är du också redo att slänga strumporna, gömma dem längst bak i garderoben och låta fötterna få luft? Då har vi samlat årets stora måsten när det gäller sandaler.

Sandaler – Vårens och sommarens största trender 

Är du på jakt efter ett par nya sandaler till samlingen, kan du här bli uppdaterad om de stora trenderna inom sandaler. Oavsett om du letar efter ett par praktiska vardagssandaler för långa promenader eller kanske ett par som kan ge lite extra glans till en festlig outfit, hittar du garanterat något som passar dig här. Sommarens trender inkluderar både vackra och feminina sandaler med en liten klack, men också praktiska sandaler med lite mer stöd.

Platta sandaler 

Platta sandaler är ett måste i varje kvinnas garderob, men med så många olika typer av platta sandaler kan det vara riktigt svårt att välja. Letar du efter ett par platta sandaler som verkligen passar in i dagens trender just nu, tycker jag att du bör hålla utkik efter följande stilar:

Om du söker efter vardagssandaler som kan ge lite liv och färg till din outfit, bör du rikta blicken mot de populära H2O badtofflorna. Sandalerna finns i många färger och är perfekta både för vardagen och för en härlig sommarsemester utomlands eller en campingsemester i den danska naturen.

Önskar du inte att kompromissa med komfort och kvalitet, men vill samtidigt ha ett par sandaler som garanterat kan ge det lilla extra till din outfit? Med sandalerna från Copenhagen Shoes får du just allt detta i ett och samma paket om du tar en titt på deras stora sortiment. Här hittar du allt från kardborresandalerna, sandaler med nitar, mockasandaler, slippers och mycket mer.

Sandalerna med klack 

Sexiga, eleganta och feminina är tre ord som definierar sandaler med klack. Om du är en kvinna som gillar att lyfta din outfit och ge den det där lilla extra, antingen till vardags eller till en festlig händelse, är sandaler med klack det uppenbara valet för dig. Ge dina sandaler med klack en vardaglig touch med ett par coola jeans, eller gör dig redo för helgen med en vacker sommarklänning eller kjol. De härliga sandalerna med klack finns från märken som Pieces och Phenumb Copenhagen, så du kan vara säker på att hitta ett par precis inom den prisklass du söker.

Känner du dig redo att välja ditt nästa par sommarsandaler? Då är det bara att ge sig i kast.